اخبار تکنولوژی

سامسونگ با گلکسی تب اس 10 گامی جسورانه برمی‌دارد

سامسونگ tab 10s

چند روز پیش خبرهایی مبنی بر احتمال تجهیز برخی از مدل‌های گلکسی تب اس 10 به تراشه‌های مدیاتک به گوش می‌رسید. حال به نظر می‌رسد سامسونگ قصد دارد در تبلت‌های رده بالای نسل بعد خود به‌طور کامل از پردازنده‌های مدیاتک استفاده کند.

تمام مدل‌های گلکسی تب اس ۱۰ ممکن است با پردازنده‌های مدیاتک دایمنسیتی عرضه می‌شوند

پیش از این انتظار می‌رفت تنها برخی مدل‌های گلکسی تب اس ۱۰ به تراشه‌های مدیاتک دایمنسیتی مجهز شوند، اما افشاگری قابل اعتماد Ice Universe گزارش داده است که تمامی مدل‌های گلکسی تب ۱۰ از پردازنده‌های مدیاتک بهره خواهند برد. طبق شایعات، عرضه این تبلت‌ها برای اکتبر ۲۰۲۴ برنامه‌ریزی شده است.

اگر این اطلاعات صحت داشته باشند، این اقدام سامسونگ گامی جسورانه اما منطقی به شمار می‌رود، به ویژه با توجه به افزایش شدید قیمت تراشه‌های رده بالای کوالکام در سال‌های اخیر. در صورت تحقق این خبر، برای نخستین بار در هفت سال اخیر است که یک تبلت پرچمدار سری گلکسی تب سامسونگ از تراشه‌ای غیر از کوالکام استفاده می‌کند.

چند روز پیش، حضور نسخه آمریکایی گلکسی تب اس ۱۰ پلاس در پایگاه داده گیک‌بنچ مشاهده شد. نتایج این بنچمارک نشان می‌دهند که این دستگاه به پردازنده‌ی قدرتمند نسل فعلی مدیاتک، یعنی دایمنسیتی ۹۳۰۰+ مجهز شده است.

مدیاتک دایمنسیتی 9300+

آیا دایمنسیتی ۹۳۰۰+ به قدر کافی قدرتمند است؟

پردازنده مدیاتک دایمنسیتی ۹۳۰۰+ با فناوری ساخت ۴ نانومتری، به لطف داشتن هشت هسته پردازشگر مرکزی پرقدرت و یک پردازنده گرافیکی بسیار نیرومند، عملکردی عالی ارائه می‌دهد. این تراشه شامل یک هسته پردازشگر مرکزی Cortex-X4 با سرعت ۳.۴ گیگاهرتز، سه هسته Cortex-X4 با سرعت ۲.۸۵ گیگاهرتز و چهار هسته Cortex-A720 با سرعت ۲ گیگاهرتز است.

شارژر 25 وات تایپ سی اورجینال مناسب گوشی های سامسونگ

پردازنده گرافیکی ARM Immortalis-G720 MC12 این تراشه قادر است از نمایشگر ۴K با نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز پشتیبانی کند و امکان اجرای بازی‌های HDR را فراهم می‌سازد. بر اساس نتایج تست‌های انجام شده، این پردازنده گرافیکی از نمونه مشابه به کار رفته در پردازنده اسنپدراگون ۸ نسل ۳ قدرتمندتر است. دایمنسیتی ۹۳۰۰+ از حافظه رم LPDDR5X/LPDDR5T و حافظه ذخیره‌سازی UFS 4.0 پشتیبانی می‌کند.

این تراشه از فناوری‌های ارتباطی mmWave و Sub-6GHz 5G، وای‌فای ۷، بلوتوث ۵.۴، NFC و درگاه USB Type-C بهره می‌برد. همچنین، از سیستم‌های ناوبری جهانی tri-band GPS، quad-band BDS، tri-band Galileo، dual-band QZSS، GLONASS و NavIC پشتیبانی می‌کند.

پردازنده سیگنال تصویر (ISP) تعبیه شده در دایمنسیتی ۹۳۰۰+ با سنسورهای دوربین تا ۳۲۰ مگاپیکسل سازگاری دارد و می‌تواند ویدیوهایی با کیفیت ۸K و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه یا ۴K و سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه ضبط کند.

منبع: سم موبایل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *